Tara’s Lowlands2011

Lowlands 2011, het was weer helemaal super! Ik ben met ongeveer dezelfde groep vrienden gegaan als vorig jaar, een hele bundel dus. Omdat het regende hebben wij uiteindelijk 3 partytenten gekocht, dus een gezellig kamp hadden we er zeker van gemaakt! Hoe was mijn Lowlands? Lees gauw verder!

De line-up was een stuk minder spectaculair dit jaar, maar ik had wel veel acts die ik wilde zien. Skrillex was een must see, dat sowieso. Maar nu kon ik vooral rustig aan doen en lekker mijn ding doen. Minder nadenken, meer doen. Het weer was wel slecht op de eerste dag, waardoor de andere dagen modderig werden. Gelukkig had ik ook nog mijn regenlaarzen mee, so no problemos for me! Ik heb het super leuk gehad. Het ging dit jaar vooral om de sfeer en dat is natuurlijk hartstikke goed gekomen.
Toen we donderdag aankwamen op Lowlands, of nee, toen ik aankwam op Lowlands (de rest van de vriendengroep was er al), regende het keihard. Ik was nét binnen toen het begon te storten, ik ben gaan rennen naar mijn campingplek en gooide mijn 2 seconds tent in de lucht, hoppa!! Kort erna stopte de regen en was er zon, gelukkig maar. Ik was wel helemaal doorweekt, ondanks mijn poncho, maar het was prima want ik stond op Lowlands. De eerste dag zijn we natuurlijk direct losgegaan in de 24-uurs tent (die overigens niet meer 24 uur open is, maar tot 7 uur s’ochtends…). 
Vooral de vrijdag en zondag waren top, de zaterdag was ik een beetje ziek en heb ik vooral rond geslenterd. Daarnaast kende ik weinig acts op de zaterdag. Ik heb koffie gedronken, thee geleuten, foto’s gemaakt in de converse tent en ook nog ‘seed balls’ gemaakt. (Klei met zaadjes, die je op de camping kon gooien, zodat er uiteindelijk een mooie plant zou groeien…) In de avond zocht ik naar goeie muziek maar die was voor mij ver te zoeken, uiteindelijk ben ik nog wel even losgegaan in de Lima waar iedereen met planten in de lucht stond te dansen. Het zag er zo gezellig uit!
(Dit was zaterdag, ik was een beetje ziek en had het constant koud, ook in de brandende zon. Ik heb hier dan ook een vest en een sjaal aan IN de tent…)
Wat ik super grappig vond, maar ook een beetje eng, was dat ik 2 meiden ben tegen gekomen die KittehsCupcakes volgde, heel erg leuk! Mevrouw M en Mevrouw Kitteh- Ears, zo noem ik jullie maar even omdat ik geen naam verkeerd wil schrijven. Ik geef eerlijk toe dat ik er niet op en top fit bij liep, maar dat hebben jullie vast wel gemerkt… Het is tenslotte Lowlands en waarschijnlijk stonk ik ook nog eens een uur in de wind, mijn excuses! Ook ben ik StoryOfStyle tegen gekomen in de Episode tijdens het shoppen, hoe kan het ook anders.
Natuurlijk zijn er een aantal highlights geweest deze Lowlands, voor mij waren dit Chase&Status, Skrillex, Lykke li en Paul Kalkbrenner. Lykke Li zong uitmuntend en is een prachtige meid, het was heerlijk om rustig buiten de tent te luisteren, lekker ontspannen. Bij de andere artiesten die ik opnoemde ging ik het hardste los, met hard losgaan bedoel ik ook echt, spierpijn verwekkend!! 
Ook een topper, was de Silent Disco, afgelopen 2 jaar ben ik deze steeds misgelopen, dit keer gelukkig niet. Het was geniaal, 2 verschillende zenders en dus ook 2 verschillende ritmes. Iedereen danste op een andere manier, de ene helft ging rustig terwijl de andere helft heel hard los ging. Het zag er niet uit!! Op een gegeven moment ging het zelfs zo ver, dat ik de polonaise heb gelopen, het klinkt super stom maar het was zoooo leuk.  I loved it.

Lowlands was weer helemaal top maar ik ben ook hopeloos gesloopt. Nu nog steeds zit ik verkouden achter mijn computer en word ik steeds misselijk wakker… Ik ben niet de enige, ik hoorde van een groot aantal vrienden dat ook zij helemaal ziek zijn geworden en nu pas een beetje bijkomen. Gelukkig hoort het erbij (eigenlijk niet, want Larissa is niet ziek) en werd ik pas ziek na Lowlands en niet tijdens!
Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s